ms
ms
نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: در این بررسی علمی انجام تکنیک های پرانایاما، هاتا و راجایوگا موثرترین تکنیک های ورزش یوگا بر افزایش نشاط بیماران مبتلا به ام اس شناخته شد.

شهلانجفی دولت آباد در رابطه به چگونگی انجام این تکنیک ها ادامه داد: در پژوهش نامبرده، انجام این تکنیک ها به مدت سه ماه و هر ماه نیز هشت جلسه یک تا یک و نیم ساعته، می تواند تاثیر مثبت ورزش یوگا را بر کاهش خستگی بیماران مبتلا به ام اس نشان دهد.

وی افزود: بیماری مولتیپل اسکلروزیس(ام اس)، یکی از بیماری های مزمنی است که سبب ناتوانی های زیادی در افراد جوان و میانسال می شود.

نجفی دولت آباد افزود: بر اساس آمارهای جهانی، حدود 2/5 میلیون نفر در دنیا به این بیماری مبتلا هستند و همین آمارها نشان می دهد بیماری ام اس در تمام جهان رو به افزایش است که کشور مانیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار کرد: با وجود درمان های متعددی که برای این بیماری به کار گرفته می شود، ام اس هم چنان یکی از ناتوان کننده ترین بیماری هایی است که جنبه های مختلف زندگی فرد مبتلا را تحت تاثیر خود قرار می دهد./

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: درد چشم و اختلال در حرکات چشمی، بی حسی و احساس مورمور و سوزش، احساس عدم تعادل و ضعف یا اسپاسم عضلانی  در ردیف شناخته شده ترین علایم بیماری ام.اس هستند.

دکتر احسان یعقوبی افزود: هم چنین اختلال در راه رفتن یا تکلم، اختلال در کنترل و تخلیه ادرار و مدفوع، اختلالات جنسی و در مراحل انتهایی نیز اختلال در تفکر و تصمیم گیری از دیگر علایمی هستند که برای این بیماری تعریف می شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: ام.اس مخفف بیماری مولتیپل اسکلروزیس است که سبب اختلالت بینایی، حسی، ضعف عضلانی و مشکلات دیگر می شود.

یعقوبی با بیان اینکه ام.اس یک بیماری خود ایمن است، ابراز کرد: در این بیماری سیستم ایمنی بدن بر علیه خود بدن وارد فعالیت می شود که به همین دلیل به عنوان یک بیماری خود ایمن شناخته شده است./

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

دکتر احسان یعقوبی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  اظهار کرد: در سال های اخیر داروهای موثری برای درمان این بیماری کشف و به بازار آمده است و با گذشت زمان نیز این روند سرعت بیشتری می یابد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در رابطه با لزوم برخی مراقبت های ویژه در این بیماری تاکید کرد: با توجه به خطر برخی داروهای ام . اس برای سلامت جنین، مبتلایان به بیماری ام.اس چنانچه قصد بارداری دارند، لازم است پیش از اقدام با پزشک معالج خود مشاوره نمایند.
یعقوبی ادامه داد: در سال های اخیر برای درمان بسیاری از اختلالات راه های درمانی مناسبی کشف شده که می تواند از پیشرفت آن جلوگیری نماید و بهتر است در صورت مشاهده مشکلاتی مانند جسمی، روحی و جنسی، به پزشک مراجعه شده و اختلال پیش آمده را در همان مرحله متوقف نمود./س

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

مستند «معرفی بیماری ام‌اس» به کارگردانی سهیل نصیری و میثم شاه‌حسینی محصول مرکز سیمافیلم در حال تولید است.

 

به گزارش سرویس تلویزیون ایسنا، سهیل نصیری ـ یکی از کارگردان‌های این مستند ـ با اعلام این خبر گفت: بیماری ام اس یکی از بیماری‌های نسبتا فراگیر در جامعه است اما اطلاع‌رسانی کافی در خصوص این بیماری صورت نگرفته است و این امر سبب شد تا ضرورت تولید اثر مستندی که در آن به زوایای مختلف این بیماری و همچنین زندگی افراد مبتلا به آن پرداخته شود احساس شود و به همین دلیل تولید این کار را آغاز کردیم.

وی افزود: تولید این اثر با نام موقت «معرفی بیماری ام اس» از حدود دو ماه و نیم پیش آغاز شده است و در آن علاوه بر گفت‌وگو با بیماران مبتلا به این بیماری و همچنین به تصویر کشیدن بخشی از زندگی آنها، با پزشکان و پژوهشگرانی که در این حوزه به طور جدی به فعالیت مستمر می‌پردازند به گفتگو نشسته‌ایم؛ البته تمرکز بر این نکته که این بیماران توانایی غلبه بر مشکل خود را دارند و می توانند با تلاش همانند انسانهای عادی به زندگی خود ادامه دهند بسیار حائز اهمیت است.

این کارگردان تصریح کرد: من به اتفاق میثم شاه حسینی کارگردانی این اثر را بر عهده داریم و تصویربرداری فیلم تا دو هفته دیگر به اتمام می‌رسد.

نصیری اذعان کرد: این مستند در پنج قسمت متوالی تولید می‌شود و قرار است از بطن این مجموعه یک اثر مستقل «مستند ـ درام» 70 دقیقه‌ای تدوین شود.

سهیل نصیری این مستند را در گروه اجتماعی مرکز سیمافیلم تهیه می‌کند.

انتهای پیام

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر احسان یعقوبی، متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: نوع دیگری از بروز این بیماری، حالت پیشرونده است که علایم به صورت تدریجی و یا به آهستگی شدیدتر می شود.

دکتر احسان یعقوبی در رابطه با روش های درمانی بیماری ام. اس تصریح کرد: داروهایی که برای پیشگیری از حملات ام. اس تجویز می شود، داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی بدن هستند که آنکس، سینووکس، ربیف، رسیژن و بتافرون را شامل می شود.

وی ادامه داد: برای درمان حملات این بیماری که در آن سیستم ایمنی بدن بر علیه خود بدن فعالیت می کند، از داروهای کورتون دار استفاده می شود.

این متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: بررسی های پزشکی این بیماری، تاثیر عواملی مانند استرس در بیمار و یا بیماری های ویروسی نظیر سرماخوردگی را ثابت کرده است.

وی در رابطه با علل شناسایی شده برای ابتلا به بیماری ام . اس گفت: یکی از عللی که پزشکان در ردیف علل ابتلا به این بیماری مطرح می کنند، کمبود ویتامین D است./ح

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩
رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر مدعی شد
اختراع داروی MS توسط جوان عضو هلال احمر را تولید انبوه می‌کنیم

 رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر از موفقیت اولیه آزمایش داروی MS اختراع یکی از جوانان هلال‌احمر برای تولید انبوه خبر داد.

خبرگزاری فارس: اختراع داروی MS توسط جوان عضو هلال احمر را تولید انبوه می‌کنیم

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس؛ محمد‌جوان جعفریان در حاشیه نشست خبری تشریح فعالیت‌های تابستانه سازمان جوانان هلال‌احمر اظهار داشت: یکی از جوانان این سازمان با ثبت اختراع داروی MS و دریافت جوایز جهانی شرایطی را برای تولید این دارو در ایران ایجاد کرده است.

وی افزود: در این زمینه و با حمایت سازمان جوانان هلال‌آحمر این داروی جدید MS که پایه گیاهی نیز دارد در سازمان تدارک پزشکی آزمایش شده است و فرایند تولید انبوه آن در آینده در دست بررسی خواهد بود.

* پیگیری تجهیز خودروها به کیف امدادی

جعفریان همچنین با اشاره به گنجاندن دوره‌های آموزش امدادی در سرلیست آموزش‌های گواهینامه پایه 2 تصریح کرد: در حال حاضر در تلاشیم تا بتوانیم خودروسازان را برای تجهیز خودروها به کیف‌های امدادی ترغیب کنیم.

* اجرای طرح بهداشت مادران در 6 استان کشور

رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر با بیان اینکه در زمینه بهداشت مادران نیز که یکی از شاخص‌های اصلی هر جامعه‌ای به حساب می‌ آید افزود: در این زمینه با همکاری صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در 6 استان کشور طرح بهداشت مادران اجرا خواهد شد و امیدواریم در سال‌های اینده تعداد استان‌ها افزایش یابد.

جعفریان ادامه داد: از طریق رادیو تابستانه نیز برای گذراندن اوقات فراغت برنامه‌های سازمان جوانان هلال‌احمر اعلام و اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: سازمان جوانان هلال‌احمر سه گونه اردوهای متعدد برگزار می‌کند از جمله برای اعضای خروجی جدید و همچنین برای بازآموزی آموزش‌های امداد‌گران باسابقه هلال‌احمر و در نهایت اردوهای ویژه نیز برای امدادگران سطح بالا به خصوص آموزش‌های کویر‌نوردی و زندگی در جنگل را برگزار می‌کند.

* فعال‌سازی کانون‌های روستایی از شهریور‌

رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر با اشاره به طرح اجرای راهنمای مسافران در تابستان خاطر نشان کرد: در این زمینه با تاکید بر پیشگیری در حوادث رانندگی به خصوص در جاده‌های روستایی کانون‌های روستایی هلال‌احمر نیز از شهریور‌ امسال در پوشش طرح‌های اردوهای جهادی فعال‌ می‌شود.

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

رویا ابوالفضلی در مورد علائم هشدار دهنده به خصوص تاری دید در بیماری‌ام ‌اس گفت:‌ام ‌اس بیماری شناخته شده‌ای است که از اختلالات سیستم ایمنی مغز نشأت می‌گیرد که یکسری علائم و معیارهای بالینی دارد و این طور نیست که هر فردی با علامت مثل سرگیجه، تاری دید یا بی‌حسی دست و پا بگوئیم فرد ام‌ اس دارد.

وی گفت: افرادی که با علائم مشخصه باید توسط یک متخصص مغز غز و اعصاب معاینه شوند اگر علائم هشدار دهنده و قابل بررسی باشد موضوع پیگیری می‌شود و تمام معیارهای بالینی و معیارهای پاراکلینیکی از جمله ام‌آر آی روی فرد سنجیده شود تا بتوانیم بگوئیم فرد به‌ام ‌اس مبتلا شده یا خیر.

ابوالفضلی در پاسخ به اینکه افراد به چه علائمی برای مراجعه به متخصص مغز و اعصاب باید حساس باشند گفت: هر علامت جسمی عصبی که فرد قبلاً به آن‌ها مبتلا نبوده ولی الان در او ایجاد شده مثلاً خواب رفتگی دست و پا، سرگیجه، دوبینی اختلال در حرکت که قبلاً فرد نداشته می‌تواند نشانه باشد و فرد باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنند تا پزشک با معاینه بالینی بفهمد که فرد دچار علامت گذرا شده یا بیمار است.

عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران شایع‌ترین علامت دیده شده در بیماران مبتلا به‌ام ‌اس را اشکالات بینایی دوبینی، سرگیجه و ضعف اندام‌ها، اختلالات ادراری و حرکتی به ویژه اختلال در راه رفتن اعلام کرد و گفت: اما این دلیل نمی‌شود که هر فردی این مشکلات را داشت به‌ام ‌اس مبتلاست. شاید دلایل دیگری برای به وجود آمدن این علامت‌ها وجود داشته باشد.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: مطالعه‌ای که به صورت جسته و گریخته روی اپیدمیولوژی‌ام ‌اس در کشور صورت گرفته نشان می‌دهد چیزی حدوداً بین ۵۰ تا ۶۰ در صد هزار نفر به‌ام ‌اس مبتلا می‌شوند که آمار بالایی نیست هر چند که اخیراً ابتلا به‌ام ‌اس رو به افزایش داشت.

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/٤/٩

دکتر نسترن مجدی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان اظهار کرد: در کشورهای مختلف دنیا تحقیقاتی در زمینه تاثیر ژنتیک در ابتلا به بیماری MS انجام شده، ولی با توجه به اینکه اطلاعات به دست آمده در این کشورها قابل تعمیم به دیگر کشورها نیست، نمی‌توان از این اطلاعات استفاده کرد.

 وی با بیان اینکه لازم است در زمینه تاثیر ژنتیک بر بیماری MS در ایران مطالعاتی انجام شود، افزود: این کار برای نخستین‌بار در کشور در استان خوزستان و توسط انجمن MS انجام می‌شود؛ برای انجام این کار از بیماران دعوت می‌شود که برای خون‌گیری مراجعه کنند و پس از آن آزمایش‌های لازم بر روی نمونه‌های دریافتی انجام می‌شود.

 مجدی‌نسب تصریح کرد: البته در این زمینه بیماران اختیار دارند و می‌توانند برای نمونه‌گیری مراجعه نکنند؛ هزینه انجام آزمایش‌ها نیز بر عهده انجمن است. هم‌اکنون ثبت‌نام از افراد برای شرکت در این طرح در حال انجام است و پس از نمونه‌گیری از بیماران، آزمایش‌ها انجام می‌شود./س

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/۳/۱٧
به محض این‌که دستش کمی گزگز می‌کند یا چشم‌هایش سیاهی می‌رود، می‌ترسد و می‌گوید: «حتماً ام‌اس گرفته‌ام». ضعف و بی‌حسی اندام‌ها نیز برای او برابر است با بیماری ام‌اس و این بیماری هم یعنی پایان زندگی فعال و پویا.

با این‌که بسیاری از مردم این چنین فکر می‌کنند، اما پزشکان می‌گویند گاهی ام‌اس مشکل خاصی برای بیمار ایجاد نمی‌کند بنابراین بسیاری از مبتلایان می‌توانند به زندگی عادی‌شان ادامه دهند؛ به این معنی که حتی شاید یکی از همکاران یا دوستان‌ نزدیکتان هم ام‌اس داشته باشد و شما هیچ وقت متوجه مشکلش نشوید.


ادامه مطلب ...

 


 

نویسنده: - ۱۳٩۱/۳/۱٧
دکتر برگه‌های آزمایش را چند بار مرور کرد، عکس‌ها و نوارهای اسکن را هم همین‌طور، 10 دقیقه‌ای فقط به او نگاه می‌کردیم. دکتر با هر بار مرور برگه‌های آزمایش، بیشتر اخم می‌کرد و نفس عمیق‌تری می‌کشید.

دست آخر، درحالی که سعی می‌کرد نگاهش را از صورتم بدزدد به چشمان همسرم خیره شد و شمرده گفت: «متاسفم؛ خانم شما ام اس داره».

از آن روز دنیا برایم بی‌معنی شده، پاهایم سنگینی می‌کند، از هر دردی به هراس می‌افتم، دارو برایم زهر است، هیچ چیزی خوشحالم نمی‌کند و... .

ام اس داشتن احساس خوشایندی نیست. خیلی‌ها تصور می‌کنند با این بیماری دنیا به آخر رسیده، روحیه ضعیف و درهم شکننده آنها، به پیشرفت بیماری سرعت می‌بخشد، اما این بیماری شق دیگری هم دارد؛ ام اس مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر اگرچه درمان کند و سختی دارد، اما اگر در برابرش زانو بزنی، بیشتر بر ما تحمیل می‌شود.

این را جمعی از جوانان مبتلا به این بیماری باور کرده‌اند؛ جوانانی با نام‌های حسین کاکاوند، علیرضا موسوی، سینا صادری و فربد توسلی، که با هدف انتشار اطلاعات از روز 26 اردیبهشت، از مشهد رکاب زده‌اند تا امروز 11 خرداد، روز جهانی ام اس را در تهران باشند.

این گروه نامشان را آوای امید نامیده‌اند و هّم و غمشان تغییر نگاه بیماران ام اس است. ایجاد آگاهی صحیح بین جامعه در مورد بیماری ام اس و دادن انگیزه و خودباوری بین بیماران از هدف‌های این گروه است که آنان را واداشت تا بیش از 6 ماه زیر نظر دکتر و مربی دوچرخه‌سواری برای رکاب زدن از مشهد تا تهران تمرین کنند.

گفته می‌شود بیماران ام اسی که به‌دلیل ناآگاهی و نداشتن شناخت صحیح از بیماری، به لحاظ روحی از وضعیت مناسبی برخوردار نبودند، بعد از ملاقات با این گروه از جوانان دید مثبتی به بیماری و زندگی پیدا کرده‌اند. امروز روز ام اس است،



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: سامرند شریفی,
نويسنده : ...